Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

lsvNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje razbijanje prozora na prostorijama Srpskog pokreta obnove u Futogu.

Činjenica da je cigla kojom je prozor razbijen bila umotana u plakat „Preokreta" predstavlja pokušaj da se uplaše ljudi koji drugačije misle i govore.

Sada je potrebno da počinioci budu što pre pronađeni i primerno sankcionisani kako bi se sprečilo da ovakvih primera bude više. Tim pre, jer je dve večeri ranije, na odboru LSV u Sremskim Karlovcima skinuta tabla sa nazivom stranke.

Devedesete godine prošlog veka nas uče da, ako danas ne sprečimo one koji noću bacaju cigle kroz prozor, crtaju grafite sa likom Ratka Mladića ili na drugi način šire mržnju, sutra sigurno možemo očekivati mnogo toga mračnijeg i goreg.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Utorak, 22. 03. 2016. | Komentara: 0

Vlast da poštuje zakon i spreči incidente

Sve što paori u Vojvodini traže od ove države i vlasti jeste poštovanje zakona  i prestanak maltretiranja poljoprivrednika. Upozoravamo da se situacija na vojvođanskim oranicama komplikuje i da incidenti prete da se preliju na brojne lokalne samouprave širom Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 21. 03. 2016. | Komentara: 0

Vratiti Vojvodini nadležnost nad Fruškom gorom

Novi Sad, 21. mart - Fruška gora sve više liči na golet i Svetski dan šuma, 21. mart, dočekuje sa manje stabala nego što ih je imala prošle godine.
Saopštenja | Subota, 19. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV pruža podršku naučnicima

NOVI SAD, 19. mart, Liga socijaldemokrata Vojvodine sa velikom zabrinutošću posmatra još jedno ponižavanje i degradiranje nauke u našem društvu. Od početka devedesetih godina, svaka vlast u Srbiji urušavala je naučni potencijal našeg društva, doprinoseći tome da najdarovitiji pojedinci svoj život nastavljaju na nekom boljem mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook