Vlast da poštuje zakon i spreči incidente

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 22. 03. 2016. | Komentara: 0

Vlast da poštuje zakon i spreči incidente

Kikinda, 22. mart - Sve što paori u Vojvodini traže od ove države i vlasti jeste poštovanje zakona  i prestanak maltretiranja poljoprivrednika. Upozoravamo da se situacija na vojvođanskim oranicama komplikuje i da incidenti prete da se preliju na brojne lokalne samouprave širom Vojvodine.

LSV

Apelujemo da vlast povuče sporni zaključak upućen lokalnim samoupravama i primeni zakon. Uzurpatori moraju biti kažnjeni, a ne poljoprivrednici!
Dok nasilnici, huiligani i kriminalci mogu i u rijaliti emisije, prema vojvođanskim paorima se ponaša kao prema najvećim kriminalcima. Liga paora poziva komšije i prijatelje uhapšenih poljoprivrednika u Gakovu da pomognu tim ljudima i ne dozvole da njihove njive ostanu neposejane.

Šta je to ova vlast uradila od vojvođanskih paora koji su decenijama hranili ovu zemlju? Umanjila nam je subvencije na trećinu, a doneli Zakon kojim poklanjaju državnu zemlju pod sumnjivim okolnostima nekakvim investitorima. Sada nagrađuju uzurpatore zemlje, umesto da im po zakonu naplate kazne. Hapse i zatvaraju paore kao najgoru mafiju!

Pozivamo vlast da hitno zaustavi maltretiranje poljoprivrednika i ne dozvoli da problemi dalje eskaliraju. U suprotnom, biće sasvim jasno da vojvođanski paori smetaju ovoj vlasti i nekakvim stranim i domaćim tajkunima.

Miloš Šibul,
predsednik Lige paora Vojvodine
i član Predsedništva LSV



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook