Vlast da poštuje zakon i spreči incidente

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 22. 03. 2016. | Komentara: 0

Vlast da poštuje zakon i spreči incidente

Kikinda, 22. mart - Sve što paori u Vojvodini traže od ove države i vlasti jeste poštovanje zakona  i prestanak maltretiranja poljoprivrednika. Upozoravamo da se situacija na vojvođanskim oranicama komplikuje i da incidenti prete da se preliju na brojne lokalne samouprave širom Vojvodine.

LSV

Apelujemo da vlast povuče sporni zaključak upućen lokalnim samoupravama i primeni zakon. Uzurpatori moraju biti kažnjeni, a ne poljoprivrednici!
Dok nasilnici, huiligani i kriminalci mogu i u rijaliti emisije, prema vojvođanskim paorima se ponaša kao prema najvećim kriminalcima. Liga paora poziva komšije i prijatelje uhapšenih poljoprivrednika u Gakovu da pomognu tim ljudima i ne dozvole da njihove njive ostanu neposejane.

Šta je to ova vlast uradila od vojvođanskih paora koji su decenijama hranili ovu zemlju? Umanjila nam je subvencije na trećinu, a doneli Zakon kojim poklanjaju državnu zemlju pod sumnjivim okolnostima nekakvim investitorima. Sada nagrađuju uzurpatore zemlje, umesto da im po zakonu naplate kazne. Hapse i zatvaraju paore kao najgoru mafiju!

Pozivamo vlast da hitno zaustavi maltretiranje poljoprivrednika i ne dozvoli da problemi dalje eskaliraju. U suprotnom, biće sasvim jasno da vojvođanski paori smetaju ovoj vlasti i nekakvim stranim i domaćim tajkunima.

Miloš Šibul,
predsednik Lige paora Vojvodine
i član Predsedništva LSV



Saopštenja | Četvrtak, 16. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržava štrajk prosvetnih radnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo zahteva od Vlade Srbije da se pod hitno pristupi izmenama zakonskog okvira, kako bi se garantovala potpuna bezbednost prosvetnih radnika.
Saopštenja | Sreda, 15. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Naprednjački režim od Vojvodine napravio servis za kupovinu glasova

Vest da je Pokrajinska vlada obezbedila pomoć u prehrambenim proizvodima za socijalno ugroženo stanovništvo u 37 opština na teritoriji Vojvodine samo je još jedna slika njihove nakaradne vlasti.
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook