Podrška LSV novinarima i urednicima RTV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 18. 05. 2016. | Komentara: 0

Podrška LSV novinarima i urednicima RTV

NOVI SAD, 18. maj - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje talas smena na Radio televiziji Vojvodine i pruža apsolutnu podršku svim novinarima, urednicima i novinarskim udruženjima u njihovom protestu zbog očite političke čistke u toj medijskoj kući.

LSV

 

Zbog svega što se dešava na javnom servisu, koji je vlasništvo svih građanki i građana Vojvodine i za čiji rad oni plaćaju tv pretplatu, Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje i reakciju zaštitnika građana i nadležnih državnih institucija.

 

Kada se ovim dešavanjima doda i retorika glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti Ratka Dmitrovića koji novinarke i novinare Nezavisnog udruženje novinara Srbije optužuje za ustaštvo, te ćutanje ministra kulture i informisanja Ivan Tasovca, više je nego jasno da se vraćamo u mračne devedesete.

 

Od evropskih zvaničnika ćemo tek čuti kako i koliko ovakav odnos prema medijima utiče na evropski put i otvaranje poglavlja 23 i 24 za pristup Evropskoj uniji.

 

 

Članica Predsedništva

Lige socijaldemokrata Vojvodine

mr Maja Sedlarević




Saopštenja | Ponedeljak, 23. 04. 2012. | Komentara: 0

Zakonom regulisati poljoprivrednu proizvodnju

Novi Sad, 23. aprila – LSV će nakon izbora, od nove Vlade Republike Srbije tražiti da se zakonom reguliše oblast poljoprivredne proizvodnje i subvencija, kako bi se zemljoradnicima omogućilo da ubuduće lakše planiraju svoju proizvodnju, istakao je danas u razgovoru sa poljoprivrednicima u novosadskom naselju Klisa zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook