Policija hitno da reaguje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Policija hitno da reaguje

Novi Sad, 27. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku, zameniku i počasnom predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.

LSV

Ta ista policija sebi dopušta da drugi po veličini grad u Srbiji – Novi Sad, uprkos najavama premijera i ministra MUP, kao i visokih policijskih službenika, već više od tri i po godine nema načelnika Policijske uprave.

Ovo nije prvi put da se ljudima na političkoj sceni preti smrću.

Podsetimo da u Srbiji preko noći osvanu plakati kojima se vređa predsednik Republike, pa plakati kojima se šalju otvorene pretnje predsedniku Vlade AP Vojvodine, a zatim pretnje smrću stignu i dvojici narodnih poslanika. Sada su pretnje smrću upućene i putem društvene mreže.

To je nedopustivo u zemlji koja rekonstruiše Vladu da bi se približila evropskim vrednostima i krajnje je vreme da se ovim nasiljem i pretnjama država hitno pozabavi.
Nameće se pitanje šta rade policija i organi koji bi time trebalo da se bave.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook