Policija hitno da reaguje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Policija hitno da reaguje

Novi Sad, 27. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku, zameniku i počasnom predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.

LSV

Ta ista policija sebi dopušta da drugi po veličini grad u Srbiji – Novi Sad, uprkos najavama premijera i ministra MUP, kao i visokih policijskih službenika, već više od tri i po godine nema načelnika Policijske uprave.

Ovo nije prvi put da se ljudima na političkoj sceni preti smrću.

Podsetimo da u Srbiji preko noći osvanu plakati kojima se vređa predsednik Republike, pa plakati kojima se šalju otvorene pretnje predsedniku Vlade AP Vojvodine, a zatim pretnje smrću stignu i dvojici narodnih poslanika. Sada su pretnje smrću upućene i putem društvene mreže.

To je nedopustivo u zemlji koja rekonstruiše Vladu da bi se približila evropskim vrednostima i krajnje je vreme da se ovim nasiljem i pretnjama država hitno pozabavi.
Nameće se pitanje šta rade policija i organi koji bi time trebalo da se bave.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook