Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Novi Sad, 5. april 2024 - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.

LSV

Po dostupnim podacima, nekoliko najvećih američkih i svetskih kompanija ulaže milijarde dolara u proizvodnju eksperimentalnog modela letećeg vozila na kratke staze, istovremeno ulažući milijarde dolara u osmišljavanje nečeg nalik serijskoj proizvodnji, dok naš „ekonomski tigar“ najavljuje da će se u narednih nekoliko godina u fabrici u Šumadiji, u kojoj se donedavno proizvodio jedan od skromnijih evropskih automobila, proizvoditi gotovi serijski leteći automobili.

Bajke ostavimo Hansu Kristijanu Andersenu ili „Pričama iz 1001 noći“ u kojoj lete ćilimi, a stvarnost koju živimo moramo sami da kreiramo.

Znamo da vređanje inteligencije građana Srbije nije zakonom kažnjivo, ali čoveka koji se na ovakav način sprda sa državom i celim društvom mora stići kazna.

Ta kazna mora uslediti na predstojećim izborima, jer samo odlazak ovakve vlasti može doneti bilo što pozitivno u Srbiju.
 
Aleksandar Marton
portparol
 Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook