Policija hitno da reaguje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Policija hitno da reaguje

Novi Sad, 27. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku, zameniku i počasnom predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.

LSV

Ta ista policija sebi dopušta da drugi po veličini grad u Srbiji – Novi Sad, uprkos najavama premijera i ministra MUP, kao i visokih policijskih službenika, već više od tri i po godine nema načelnika Policijske uprave.

Ovo nije prvi put da se ljudima na političkoj sceni preti smrću.

Podsetimo da u Srbiji preko noći osvanu plakati kojima se vređa predsednik Republike, pa plakati kojima se šalju otvorene pretnje predsedniku Vlade AP Vojvodine, a zatim pretnje smrću stignu i dvojici narodnih poslanika. Sada su pretnje smrću upućene i putem društvene mreže.

To je nedopustivo u zemlji koja rekonstruiše Vladu da bi se približila evropskim vrednostima i krajnje je vreme da se ovim nasiljem i pretnjama država hitno pozabavi.
Nameće se pitanje šta rade policija i organi koji bi time trebalo da se bave.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina ne sme biti oštećena za prihod od privatizacije poljoprivrednih kombinata u Vojvodini

NOVI SAD, 27. januar - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva republičku vladu, a pogotovo pokrajinsku administraciju da ne dozvole da AP Vojvodina bude oštećena za prihod od najavljene privatizacije šest poljoprivrednih kombinata.
Saopštenja | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

NOVI SAD, 25. januar -  Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je nov sastav stranačkih organa, radnih tela, kao i nosioci ostalih najvažnijih funkcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Sud vratio mandat Tiboru Vašu

NOVI SAD – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš, kome je na poslednjem zasedanju oduzet odbornički mandat, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Upravni sud odlučio da je zrenjaninska Skupština nezakonito postupila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook