Policija i tužilaštvo da otkriju ko preti poljoprivrednicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 15. 11. 2023. | Komentara: 0

Policija i tužilaštvo da otkriju ko preti poljoprivrednicima

Novi Sad, 15. novembar 2023 - Strah vlasti zbog protesta poljoprivrednika sve je veći. Posle pretnji u Bavaništu, od ljudi iz Kikinde, među kojima su i članovi naše stranke, dobijamo informacije o pretećim porukama koje im se telefonski upućuju.

LSV

Vojvođani LSV zahtevaju od nadležnog tužilaštva da u najkraćem mogućem roku otkriju odgovorne za pretnje poljoprivrednicima iz Kikinde koji su učestvovali u protestima. Pretnje su prijavljene svim nadležnim organima i očekujemo što hitniju informaciju i postupak protiv nasilnika.

Katastrofalno stanje u poljoprivredi posledica je dugogodišnje nebrige.

Umesto da rešava probleme, vlast preti poljoprivrednicima.

Vojvođani poljoprivredu vide kao jedini put za bolju budućnost.

Vojvodina može da hrani celu Srbiju, ali država mora to konkretnim merama i da omogući.

Samo država, u kojoj se ne preti građanima zato što imaju drugačije mišljenje, može da obezbedi napredak i modernizaciju.

Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani



Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak piše Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV Pančevo

NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook