Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 05. 04. 2014. | Komentara: 0

Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

NOVI SAD, 5. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da sankcioniše nadležne u MUP-u koji nisu zabranili današnji protest „Zavetnika“.

LSV

Činjenica da taj protest nije zabranjen govori da u MUP-u ima još onih koji ne vide ništa sporno u pozivu navijačkim grupama da se ujedine u nasilju nad "Ženama u crnom".

Bilo kakva priča o suočavanju sa prošlošću u Srbiji ne postoji dok se ne utvrdi kako je moguće da je dozvoljen skup podrške nekome ko je zbog toga pozvao na nasilje.

Izostankom ove zabrane, sedam dana nakon spiska „srbomrzaca“ koji je sročio SNP Naši, „Zavetnici“ su bili u prilici da protestvuju u centru Beograda i svrstavaju „Žene u crnom“ u strane agente.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro isplata avansa poljoprivrednicima

Novi Sad, 09. aprila - Isplata avansa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodenje, u nakraćem roku,  mera je koja će pomoći da poljoprivredni proizvođači blagovremeno i efikasno završe prolećnu setvu, zaključeno je na današnjem sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodnog poslanika Bojana Kostreša i ministra poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušana Petrovića.
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak piše Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV Pančevo

NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook