Šešelj se raduje današnjem potezu Republike Hrvatske

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Šešelj se raduje današnjem potezu Republike Hrvatske

NOVI SAD, 8. april - Odlukom da blokira otvaranje poglavlja 23 u pregovorima o priključenju Srbije Evropskoj uniji, Republika Hrvatska nanosi veliku štetu ne samo evropskom putu Srbije, nego i evropskoj perspektivi regiona.


Ukoliko aktuelno rukovodstvo Republike Hrvatske nije toga svesno, najmanje što očekujemo jeste da im to njihovi evropski partneri objasne. 

Ako ima mudrosti i iskrene želje za stabilnošću, pomirenjem, ukidanjem granica i rešavanjem svih otvorenih pitanja sa Republikom Srbijom, blokada evropskog puta je nešto što Republika Hrvatska nikako ne bi trebalo da učini.

Njihovi zahtevi u smislu pomoći hrvatskoj nacionalnoj zajednici, pitanju Haškog tribunala i suđenja za ratne zločine, od ovog momenta sigurno nisu bliže rešenja. Njihovom potezu u Republici Srbiji danas se raduje upravo Vojislav 
Šešelj.
Članica 
Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević 



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook