SPS kriv za pljačku i obespravljenost Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

SPS kriv za pljačku i obespravljenost Vojvodine

Novi Sad, 15. april - Autonomija „bez zakonodavne, sudske i izvršne vlasti“ koju i danas spominju funkcioneri Socijalističke partije Srbije, njihov je „patent“ od 1988. godine, kada je Vojvodina obespravljena i opljačkana upravo nakon ustavnog puča u režiji Slobodana Miloševića i te vrhuške koja i danas vlada tim istim SPS-om.

 

 

 

Zbog njih je Vojvodina, koja je bila rame uz rame po razvoju i standardu sa Slovenijom i Hrvatskom, danas ispod proseka u Republici Srbiji. Upravo su oni osmislili da se sve centralizuje u Beograd, što ni do danas nije prestalo.

 

Zbog toga je mučno i zamisliti šta oni uopšte podrazumevaju pod autonomijom i šta bi se Vojvodini desilo kad bi ti funkcioneri SPS-a pisali zakone o imovini, nadležnostima i finansiranju Vojvodine, kao što najavljuju.

 

Ti ljudi ne razumeju ni Vojvodinu, ni Evropu, ni evropske asocijacije. Njih zanima samo novac, a razumeju jedino želju Ruske Federacije da u Srbiji ima baze, a u AP Vojvodini vadi naftu i gas po najnižoj rudnoj renti u Evropi.

 

Zbog takvih funkcionera i ideja, Socijalistička partija Srbije direktno je odgovorna za svu bedu u Vojvodini i čitavoj Srbiji, a Liga 26 godina,korak po korak, popravlja i sprečava štetu i nesreću koju su naneli ili će je tek naneti ovoj zemlji.

 

Biro za informisanje 

Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook