SPS kriv za pljačku i obespravljenost Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

SPS kriv za pljačku i obespravljenost Vojvodine

Novi Sad, 15. april - Autonomija „bez zakonodavne, sudske i izvršne vlasti“ koju i danas spominju funkcioneri Socijalističke partije Srbije, njihov je „patent“ od 1988. godine, kada je Vojvodina obespravljena i opljačkana upravo nakon ustavnog puča u režiji Slobodana Miloševića i te vrhuške koja i danas vlada tim istim SPS-om.

 

 

 

Zbog njih je Vojvodina, koja je bila rame uz rame po razvoju i standardu sa Slovenijom i Hrvatskom, danas ispod proseka u Republici Srbiji. Upravo su oni osmislili da se sve centralizuje u Beograd, što ni do danas nije prestalo.

 

Zbog toga je mučno i zamisliti šta oni uopšte podrazumevaju pod autonomijom i šta bi se Vojvodini desilo kad bi ti funkcioneri SPS-a pisali zakone o imovini, nadležnostima i finansiranju Vojvodine, kao što najavljuju.

 

Ti ljudi ne razumeju ni Vojvodinu, ni Evropu, ni evropske asocijacije. Njih zanima samo novac, a razumeju jedino želju Ruske Federacije da u Srbiji ima baze, a u AP Vojvodini vadi naftu i gas po najnižoj rudnoj renti u Evropi.

 

Zbog takvih funkcionera i ideja, Socijalistička partija Srbije direktno je odgovorna za svu bedu u Vojvodini i čitavoj Srbiji, a Liga 26 godina,korak po korak, popravlja i sprečava štetu i nesreću koju su naneli ili će je tek naneti ovoj zemlji.

 

Biro za informisanje 

Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook