Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2011. | Komentara: 0

Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume protest vojvođanskih poljoprivrednika, jer je njihov, ionako težak materijalni položaj, dodatno usložio izostanak obećanih subvencija, te je time istrošeno svo njihovo strpljenje. 

Očekujemo da Ministarstvo poljoprivrede Srbije, koje se na tako težak potez odlučilo pod pritiskom krize, u razgovoru sa predstavnicima poljoprivrednika hitno nađe način kako bi olakšalo situaciju sa kojom se oni već dugo nose i koja je sada kulminirala.

Takođe, veoma je važno i da vojvođanski poljoprivrednici koji su noć i dan proveli na traktorima, u protestu, smognu snage da dijalogu pristupe bez bez tenzija i konflikta. Da budu svesni svih ekonomskih teškoća sa kojima se država susreće i nosi.

To je najbolji, najbrži i jedini put za rešenje ove krize.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Pravednom raspodelom resursa možemo da rešimo problem zdrave pijaće vode i lekara u selima

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja na pokrajinskim izborima nastupa pod rednim brojem 13, u ponedeljak su građanima Kovačice i Zrenjanina predstavili program „Na ravne časti“, te se osvrnuli na konkretne probleme sa kojima se susreću u njihovim mestima.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Olenik: Vučić može o zakonima da misli da su glupi, ali ih se mora pridržavati, barem u toku predizborne kampanje

Vojvođani LSV ponovo pozivaju Agenciju za borbu protiv korupcije da pod hitno pokrene postupak protiv Aleksandra Vučića zbog kršenja Ustava i Zakona o sprečavanju korupcije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook