Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2011. | Komentara: 0

Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume protest vojvođanskih poljoprivrednika, jer je njihov, ionako težak materijalni položaj, dodatno usložio izostanak obećanih subvencija, te je time istrošeno svo njihovo strpljenje. 

Očekujemo da Ministarstvo poljoprivrede Srbije, koje se na tako težak potez odlučilo pod pritiskom krize, u razgovoru sa predstavnicima poljoprivrednika hitno nađe način kako bi olakšalo situaciju sa kojom se oni već dugo nose i koja je sada kulminirala.

Takođe, veoma je važno i da vojvođanski poljoprivrednici koji su noć i dan proveli na traktorima, u protestu, smognu snage da dijalogu pristupe bez bez tenzija i konflikta. Da budu svesni svih ekonomskih teškoća sa kojima se država susreće i nosi.

To je najbolji, najbrži i jedini put za rešenje ove krize.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 12. 03. 2017. | Komentara: 0

Otkriti političke nalogodavce Đinđićevog ubistva

Pre četrnaest godina ubijen je Zoran Đinđić. Moj prijatelj i saborac. Čovek, koji je položio život na oltar evropske Srbije. Danas, četrnaest godina kasnije, i dalje ne znamo ko su bili politički nalogodavci njegovog ubistva.
Saopštenja | Subota, 11. 03. 2017. | Komentara: 0

Ispoštovati Odluku o korišćenju simbola Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Institutu za onkologiju Vojvodine, te Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici zašto je sa sa zgrada ovih zdravstvenih ustanova uklonjena zastava Autonomne pokrajine Vojvodine.
Saopštenja | Petak, 10. 03. 2017. | Komentara: 0

Srbija mora ući u NATO

Politika vojne neutralnosti je bila moguća dok je postojala velika i snažna Jugoslavija. Mala i slaba Srbija, kakvu su nam ostavili vlastodršci do sada, nema uslova za vojnu neutralnost.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook