Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2016. | Komentara: 0

Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

Novi Sad, 01. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine sa radošću dočekuje vest o sada već izvesnom otvaranju poglavlja 23 u pregovorima Srbije sa EU.

 

 

Ubrzanje evropskih integracija biće dugo očekivan i dobar podstrek nizu dubokih i sveobuhvatnih promena koje su potrebne u Republici Srbiji.

 

Jedna od njih će svakako morati da bude i promena odnosa u smislu omogućavanja pune autonomije evropskog regiona kakav je Vojvodina, na čemu Liga socijaldemokrata Vojvodine predano radi.

 

Ujedno, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka Republike Hrvatske da pruži saglasnost za otvaranje Poglavlja 23 dobra vest i odgovoran potez koji će doprineti  ne samo jasnom evropskom putu Republike Srbije nego i odnosima  u regionu.

 

Predsednik

Političkog saveta

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Dušan Jakovljev




Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook