Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2016. | Komentara: 0

Ubrzanje evropskih integracija podstrek potrebnim promenama

Novi Sad, 01. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine sa radošću dočekuje vest o sada već izvesnom otvaranju poglavlja 23 u pregovorima Srbije sa EU.

 

 

Ubrzanje evropskih integracija biće dugo očekivan i dobar podstrek nizu dubokih i sveobuhvatnih promena koje su potrebne u Republici Srbiji.

 

Jedna od njih će svakako morati da bude i promena odnosa u smislu omogućavanja pune autonomije evropskog regiona kakav je Vojvodina, na čemu Liga socijaldemokrata Vojvodine predano radi.

 

Ujedno, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka Republike Hrvatske da pruži saglasnost za otvaranje Poglavlja 23 dobra vest i odgovoran potez koji će doprineti  ne samo jasnom evropskom putu Republike Srbije nego i odnosima  u regionu.

 

Predsednik

Političkog saveta

Lige socijaldemokrata Vojvodine

Dušan Jakovljev




Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook