Verujem da će građani u nama prepoznati snagu za promene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 21. 04. 2016. | Komentara: 0

Verujem da će građani u nama prepoznati snagu za promene

NOVI BEČEJ, 21. april - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je večeras na završnoj konvenciji LSV u prepunoj hali u Novom Bečeju sve građanke i građane da izađu na izbore i iskoriste šansu za promene na bolje.

 

 

 

On je poručio da ćemo, ako svi građani, sa puno ozbiljnosti, shvate  svoju građansku dužnost i izađu na izbore i glasaju, posle 24. aprila imati šansu da pomerimo stvari na bolje.

 

Nenad Čanak je rekao i da je optimista u pogledu izbornog rezultata.

 

- Razlog za moj optimizam je veoma jednostavan - Liga socijaldemokrata Vojvodine već 26 godina postoji bez ikakvih rascepa, bez ikakvih lutanja, bez ikakvih prelaženja sa jedne strane političkog rubikona na drugu. I upravo zbog toga verujem da će građani u nama prepoznati onu snagu koja apslutno ne pravi kompromise kada su u pitanju osnovne vrednosti, ja bih ih nazvao vojvođanske vrednosti, a mi smo ih saželi u fizičku,imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka bez obzira na njegovu versku, nacionalnu i političku pripadnost i naravno široku autonomiju Vojvodine - poručio je Čanak.

 

Čanak je rekao i da očekuje solidan uspeh liste broj 7 za republičke izbore.

 

- Očekujem od naše liste na republičkom nivou broj 7, čiji su nosioci Čedomir Jovanović i Boris Tadić, a ja sam prvi na listi, da postigne važan i solidan rezultat, ali je to moguće samo ako građani budu shvatili da ako ovaj režim ostane bez opozicije, onda ćemo zaista potonuti u potpuni mrak – kazao je Čanak.

 

Okupljenima u prepunoj sali obratili su se i potpredsednik LSV Branislav Bogaroški, Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev i član Predsedništva LSV Saša Šućurović.

Šućurović, koji je i predsednik Opštine Novi Bečej je izjavio da se ovakav skup događa po prvi put u ovom mestuu i da prepuna hala svedoči kako Novobečejci prepoznaju politiku kojom grad treba da se bavi.

 

- Dobra pokrajinska priča, realna politika i zato su Novobečejci dali podršku u ovakvom broju. Drago mi je što je završna konvencija Lige u opštini Novi Bečej, ali bih hteo da istaknem da smo mi politička partija koja ne kupi autobusima po drugim gradovima, nego upravo oni građani koji žive na teritoriji opštine su na ovim skupovima. Predivno je danas biti ovde i mislim da će svi Novobečejci znati za koga treba da glasaju – kazao je Šućurović.


Biro za informisanje

Lige socijaldemokrata Vojvodine

 

 




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook