Voleti Srbiju znači govoriti istinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 14. 08. 2016. | Komentara: 0

Voleti Srbiju znači govoriti istinu

Novi Sad, 14. avgust - Voleti Srbiju znači govoriti istinu, a istina je da je zločinački režim Slobodana Miloševića uništio Srbiju.

LSV

Ponovićemo, politika Miloševićevog režima, čije su prve žrtve bile autonomne pokrajine – Vojvodina i Kosovo, završila je svoj bilans sa četiri izgubljena rata, četiri miliona raseljenih, preko 130.000 ubijenih i jednim međunarodno presuđenim zločinom genocida. Teror, pljačku i represiju koju su građani Srbije preživeli, takođe, bi trebalo ubrojati u tragični i sramotni bilans najcrnje decenije u savremenoj istoriji ovih prostora.

Narod Srbije je 5.10.2000. rekao šta misli o njemu i njegovoj vladavini a zamenom teza Pokret socijalista neće uspeti da nas natera da zaboravimo moralno i ekonomsko posrnuće koje su stanovnici Srbije doživeli za vreme vladavine Slobodana Miloševića, njegove žene Mire i njihovih satrapa.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook