Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 22. 12. 2021. | Komentara: 0

Vulinovi slagali da im je odbor LSV iz Novog Bečeja prešao u Pokret socijalista

Novi Sad, 22. decembar 2021 - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja je izuzetno zabrinut za funkcionisanje policije u državi, s obzirom na to da ministar Aleksandar Vulin ne zna razliku između Bečeja i Novog Bečeja. Tako je prelazak nekoliko članova LSV iz susednog Bečeja u njegov Pokret socijalista, koji je u Bačkoj, pomešao i prisvojio banatski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Novog Bečeja.

LSV

Jasno je da bi mu draže bilo da je dobio mnogo jači i brojniji novobečejski odbor LSV, pa budan mašta naglas, ali se brinemo šta će biti ako tako pomeša, recimo, Kragujevac i Kraljevo u nekoj urgentnoj situaciji za delovanje kao ministra policije.

Liga socijaldemokrata Vojvodine imenovala je povereništvo u Bečeju, na čijem čelu je predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović. On će u narednom periodu, do izbora novog predsednika Opštinskog odbora LSV Bečej, koordinirati funkcionisanje LSV u Bečeju i biti na raspolaganju ligašima iz ovog grada za brzu reorganizaciju.

Saša Šućurović
predsednik Izvršnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Poziv građankama da obave preventivne preglede

NOVI SAD - Međunarodni Dan ženskog zdravlja dočekujemo sa podatkom da svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke, 1.500 od raka debelog creva i 1.400 od raka grlića materice. Prema nekim podacima, od raka grlića materice čak svaki dan obole tri, a umre jedna žena.
Saopštenja | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Hapšenjem Mladića Srbija završava sa prošlošću

NOVI SAD - Hapšenjem Ratka Mladića Srbija je najzad, posle dvadesetak godina završila sa prošlošću i ima sve uslove da se okrene budućnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook