Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Nedelja, 07. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV za brže evropske integracije

NOVI SAD, 07. april - Predsednik i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i Bojan Kostreš razgovarali su danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srbije Ivicom Dačićem i potpredsednicom Vlade za evropske integracije Suzanom Grubješić.
Saopštenja | Subota, 06. 04. 2013. | Komentara: 0

Zabranite SNP Naši!

NOVI SAD, 6. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ustavni sud i sve ostale nadležne institucije da po hitnom postupku, momentalno zabrane rad SNP Naši.
Saopštenja | Subota, 06. 04. 2013. | Komentara: 0

Široka podrška za promenu Ustava

NOVI SAD , 6. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja najavu predsednika Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslava Vasina da će se zalagati za „širi okvir autonomije Vojvodine, ali bez obeležja državnosti“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook