Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2013. | Komentara: 0

Čanak pisao Nikoliću, Dačiću i Vučiću

NOVI SAD, 05. april – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, predsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću u kojem se navodi:
Saopštenja | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Pretnje smrću Bojanu Kostrešu i Đorđu Stojšiću

NOVI SAD, 04. april - Zameniku predsednika i potpredsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine, narodnim poslanicima Bojanu Kostrešu i Đorđu Stojšiću upućene su pretnje smrću o kojima je obaveštena i policija u Zrenjaninu i Novom Sadu.
Saopštenja | Sreda, 03. 04. 2013. | Komentara: 0

Poziv novinarskim udruženjima da podrže inicijativu za lustraciju

NOVI SAD, 03. april – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš uputio je danas pismo predsedniku Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašinu Obradoviću, predsednici Udruženja novinara Srbije Ljiljani Smajlović i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinku Gruhonjiću u kojem se navodi:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook