Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Četvrtak, 27. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV će zatražiti ocenu ustavnosti republičkog budžeta za 2013. godinu

NOVI SAD, 27. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine će podržati usvajanje pokrajinskog budžeta za 2013. godinu na sutrašnjoj sednici Skupštine AP Vojvodine, odlučeno je večeras na sednici Predsedništva LSV.
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

NOVI SAD, 23. decembar - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću.
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Pravdu ćemo tražiti i van Srbije

NOVI SAD, 23. decembar - Zbog otimanja odborničkog mandata Tiboru Vašu, Liga socijaldemokrata Vojvodine je juče podnela prijavu Upravnom sudu u Beogradu i Odeljenju tog suda u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook