Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 5

Zamena teza sa Nikolićevom diplomom

NOVI SAD, 9. jun – Činjenica da Tomislav Nikolić ima diplomu, te da je zatim i masterirao nije sporna. Isto tako i vest da je njegova diploma verodostojna predstavlja klasičnu zamenu teza.

Aleksandra Jerkov

To i dalje ne daje odgovor na pitanja koja smo postavili:
Da li je dolazio na predavanja, kada je polagao ispite i da li su drugi studenti prisustvovali polaganju njegovih ispita? Zašto se 2008. godine kandidovao za predsednika Srbije sa srednjom stručnom smenom ako je diplomirao godinu dana ranije?

Zašto je 2006. godine izjavio da studira prava u Kragujevcu i da će diplomirati za godinu dana, a u isto vreme je već uveliko bio student menadžmenta u Novom Sadu gde je i diplomirao godinu dana kasnije? Zašto je samo pitanje o njegovim studentskim danima dovoljno za tužbu?

Deo odgovora na ta pitanja dobili bi da se studentski dosije Tomislava Nikolića stavi na uvid javnosti. To bi trebalo da izbori poverenik za informacije od javnog značaja.

Na ostala pitanja bi trebalo da odgovore kolege studenti i profesori koji Nikolića pamte iz studentskih dana.

Portparolka LSV
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina ne sme biti oštećena za prihod od privatizacije poljoprivrednih kombinata u Vojvodini

NOVI SAD, 27. januar - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva republičku vladu, a pogotovo pokrajinsku administraciju da ne dozvole da AP Vojvodina bude oštećena za prihod od najavljene privatizacije šest poljoprivrednih kombinata.
Saopštenja | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

NOVI SAD, 25. januar -  Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je nov sastav stranačkih organa, radnih tela, kao i nosioci ostalih najvažnijih funkcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Sud vratio mandat Tiboru Vašu

NOVI SAD – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš, kome je na poslednjem zasedanju oduzet odbornički mandat, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Upravni sud odlučio da je zrenjaninska Skupština nezakonito postupila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook