Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 12. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

Zrenjanin, 15. decembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita lokalne vlasti u Zrenjaninu zašto nisu spremno ušle ni u ovu zimu? Do subote u podne u Zrenjaninu je palo preko 40 centimetara snega, ulice su pod snegom, saobraćaj u perifernim gradskim naseljima i selima je gotovo onemogućen. Građani pojedinih sela javili su da od početka padavina čišćenja snega nije bilo.

LSV

Postavljamo pitanje zašto su za namenu borbe protiv snežnih padavina obezbeđeno svega 4 kamiona i 2 grejdera? Očito su gradske vlasti očekivale samo 4 ili 5 cm snega, a "izneneđene" su sa znatno većom količinom snega. Sa obezbeđenim mašinama nije moguće kvalitetno očistiti ni Gradnulicu od stadiona do crkve.

Možda gradske vlasti namerno nisu obezbedile dovoljno mehanizacije, pa pokušavaju da izbegnu procedure  nabavki koje se ne primenjuju u slučaju proglašavanja vanredne situacije?

Ova gradska vlast puno puta je do sada pokazala nesposobnost.

Nedostatak procene realnih potreba grada u odbrani od snega, samo je još jedna potvrda nekompetentnosti i nestručnosti.

Radite svoj posao i očistite sneg!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook