Seminar "Motivacija"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.

Ce LSV

Druga grupa, koju su činili predsednici i predsednice gradskih odnosno opštinskih odbora LSV, prošla je isti seminar od 28. do 30. maja 2010. godine u Studentskom centru „Subotica", a treća grupa, aktivisti i aktivistkinje LSV, od 4. do 6. juna 2010. godine takođe u Studentskom centru "Subotica".

Na ovom seminaru polaznici i polaznice imali su priliku da se upoznaju s osnovnim principima motivacije i kreiranja atmosfere uspeha, s veštinama podrške drugima, pojmom empatije, veštinama uspešnih ljudi, veštinama za uspešno rukovođenje, kao i s pojmovima interna i eksterna komunikacija, s veštinama PR-a i rada s medijima. Takođe, mogli su naučiti više o javnom zagovaranju i lobiranju, o tome kako se upravlja promenama, kako se kreira poruka i kako kontaktirati s biračima.

Seminar je održala Olgica Milojević, a treninge je prošlo pedeset četvoro polaznika i polaznica.



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook