Stojšić: Naprednjaci rešavajte probleme

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 02. 03. 2013. | Komentara: 0

Stojšić: Naprednjaci rešavajte probleme

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je začuđena time što se Srpska napredna stranka i njen funkcioner Zoran Babić bave „nepostojećom“ strankom, umesto postojećim problemima - aflatoksinom u mleku, rupom u budžetu Novog Sada zbog afere sa ATP „Vojvodina“ i borbom protiv korupcije koja i tu aferu treba da rasvetli - rekao je za Danas potpredsednik LSV i zamenik šefa poslaničke grupe Lige u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić.

LSV

Reagujući na jučerašnju Babićevu tvrdnju da Ligi „pada rejting“ i da ona „gotovo više i ne postoji“, Stojšić je istakao i da su aktuelne teme u državi manje prijatne za ovog funkcionera SNS.

- Briga roditelja zbog odluke da se poveća dozvoljena koncentracija aflatoksina u mleku, te činjenica da će građani Novog Sada ispaštati zbog greške Maje Gojković, današnje visoke funkcionerke i još nekih funkcionera SNS, danas su centralne teme u državi. Ujedno, to su i manje prijatne teme za Babića - poručio je Đorđe Stojšić.

(BILSV, 02.03.2013)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook