Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.

LSV

Na žalost, pokazuje se da u Srbiji i dalje postoje zabranjene teme, te da je dozvoljeno i bolje obmanjivati građane lažnim obećanjima, ali se ni u kom slučaju ne sme ukazati na štetu nanetu Vojvodini.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je već upozorila RRA da emiteri sa nacionalnom pokrivenošću ne prate izbore za Skupštinu AP Vojvodine, već da se u javnosti stiče utisak da postoje samo predsednički, republički i lokalni izbori.

Za Ligu socijaldemokrata Vojvodine tokom 22 godine nisu postojale zabranjene teme. Neće postojati ni u buduće.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook