U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 11. 2013. | Komentara: 0

U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

ŽABALJ – Zamenik predsednika opštine Žabalj zadužen za sport Vitomir Lisica najavio je da će vežbalište na otvorenom biti završeno u aprilu naredne godine.

LSVPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je sredstva u visini od 2,6 miliona dinara za izgradnju vežbališta na otvorenom, a tim povodom potpisan je ugovor sa Sportskim savezom Opštine Žabalj i Opštinom Žabalj. Predviđeno je da i opština izdvoji deo sredstava, a vežbalište će biti izgrađeno  na lokaciji u bloku 16 u Žablju.

– Namera je da ovo vežbalište koriste sportski klubovi sa teritorije naše opštine kao i rekreativci za koje će Sportski savez u narednoj godini obezbediti stručnjake za sve starosne kategorije. A sve u cilju promovisanja zdravog fizički aktivnog života – istakao je Vitomir Lisica.

Predsednik Uupravnog odbora (UO) Sportskog saveza opštine Žabalj Jovan Panić i Lisica su najavili nove projekte u 2014. godini kao i nastavak saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, a sve sa ciljem podizanja nivoa javnog zdravlja u opštini Žabalj.

Lisica i Panić su najavili i aktivnosti na podizanju kvaliteta postojeće sportske infrastrukture  u sva četiri naseljena mesta opštine.

(BILSV, 20. 11. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook