U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Iz medija | Četvrtak, 24. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Odlučan sam da ispravimo greške

"Ono što je najvažnije jeste da Liga treba da se, u periodu koji je pred nama, modernizuje i da pronađe nove načine komunikacije sa svojim biračima i sa građankama i građanima Vojvodine. Nama je važno da u prvi plan stavimo ono kako ljudi u Vojvodini žive, bez obzira na njihov maternji jezik, veru, naciju, poreklo, mesto odakle su i kada su u Vojvodinu došli."
Saopštenja | Sreda, 23. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Pozivamo vlast da uvede sankcije Rusiji i spreči sankcije Evropske unije

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Republike, Vlade, poslanika Narodne Skupštinu da u najkraćem roku uvedu sankcije Ruskoj federaciji i tako spreče prekid pristupnih pregovora sa Evropskom unijom i praktično uvođenje sankcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Zašto vlast ne spušta dozvoljeni nivo aflatoksina u mleku?

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je gotovo neprimetno, zatrpana dnevnopolitičkim dešavanjima, prošla vest da je spuštanje granice dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku odloženo za godinu dana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook