Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 03. 2020. | Komentara: 0

Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

Beograd, 19. mart 2020 - UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA poziva sve svoje članove i simpatizere da, u ovim teškim vremenima,  pokažu solidarnost i kontaktiraju svoje opštinske i mesne štabove za vanredne situacije kako bi se uključili u akcije pružanja pomoći onima kojima je ta pomoć sada najpotrebnija.

Istoveremeno, apelujemo i na sve štabove za vanredne situacije da svoje kontakte ažuriraju i učine dostupnim onima koji bi želeli da se dobrovoljno priključe organizovanim akcijama u borbi protiv koronavirusa.

Ujedinjena demokratska Srbija smatra da je solidarnost svakog pojedinca od vitalnog značaja za zaštitu zdravlja građana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi.  

                                                                                                                              UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook