Uručene novčane nagrade sportistima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 10. 2012. | Komentara: 0

Uručene novčane nagrade sportistima

Novi Sad, 9. oktobar 2012. - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu svečano je uručila novčane nagrade sportistima i trenerima sa teritorije AP Vojvodine, osvajačima medalja na velikim međunarodnim takmičenjima u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

LSV

Čobanu je podsetila da je Vlada Vojvodine jedina institucija koja stipendira i nagrađuje juniore i pozvala sve sportiste da pomognu u kreiranju razvojnog plana za sportske aktivnosti za 2013. godinu.
Na osnovu Pravilnika o nagrađivanju sportista i trenera, ove godine Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nagradio je 31 sportistu i sportistkinju i 10 trenera. Naši sportisti paraolimpijci i njihov trener u septembru ove godine nagrađeni su za medalje osvojene na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Londonu.
Danas je ukupno isplaćeno 940.000 dinara za nagrade, u prosečnom iznosu od 28.000 dinara. Visina nagrade zavisi od toga da li je osvojena seniorska ili juniorska medalja, da li je reč o svetskoj ili evropskoj medalji, te da li je osvojena u olimpijskoj ili neolimpijskoj diciplini, a uzima se u obzir i to da li je medalja ekipna ili pojedinačna.
Paraolimpijci i njihovi treneri nagrađeni su sa 327.500 dinara, a ove godine je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu za nagrade domaćim sportistima odvojio u bruto iznosu od 1.600.000 dinara.

 (BILSV, 09.10.2012)



Saopštenja | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Napad na profesora škole u Bačkoj Palanci posledica ćutanja države

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da pod hitno donese propise i mere koje će garantovati bezbednost prosvetnim radnicima.
Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook