Uskršnja jaja za mališane Sigurne dečije kuće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 15. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskršnja jaja za mališane Sigurne dečije kuće

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović posetio je danas Sigurnu dečiju kuću i podelio mališanima ove ustanove uskršnja jaja i druge poklone. Jovanović je uskršnja jaja i slatkiše podelio sa direktorom Centra za socijalni rad Gojkom Vujnovićem, ali su i mališani pripremili jaja za svoje goste.

Aleksandar Jovanovic

- Posetili smo Sigurnu dečiju kuću i mališane koji nemaju svu toplinu porodice. Ali, tu su ljudi iz Centra za socijalni rad, koji odgovorno rade svoj posao i pružaju deci ljubav i toplinu, koju svako dete treba da ima - kazao je Jovanović. On je dodao da je društvo u obavezi da pruži svu brigu, koju deca Sigrune dečije kuće zaslužuju.

- To su naša, novosadska deca. Ona odrastaju u ovom gradu. Ona će izrasti u ljude koji će raditi u ovom gradu, koji će takođe graditi naš grad i biti njegov deo - poručio je Jovanović, istovremeno čestitajući Uskrs svim građanima koji ga danas slave.
Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović izjavio je da u Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 15 dece do 18 godina, dok je u Dnevnom boravku oko 80 dece.

- Veoma mi je drago što je na njihovim licima danas veliki osmeh. Hvala predsedniku Skupštine i svim zaposlenim koji su danas ovde, što su im Uskrs učinili lepšim - dodao je Vujnović. Nakon uručenja poklona, mališani su se isprobali u tucanju uskršnjih jaja.

(BILSV, 15.04.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook