Vaš traži mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 12. 2012. | Komentara: 0

Vaš traži mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije

NOVI SAD – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš rekao je za Radio-televiziju Vojvodine da je odlučio da zadrži odbornički mandat i odrekne se funkcionerskog dodatka.

LSV

On je istakao i da je tražio mišljenje Republičke agencjie za borbu protiv korupcije o predloženom rešenju Mandatne komisije Skupštine grada Zrenjanina koja je predložila prestanak mandata njemu i Goranu Kauriću iz DS pošto su u sukobu interesa, jer kao funkcioneri iz prethodnog saziva primaju i funkcionerski dodatak.

- O tome sam obavestio i Agenciju za borbu protiv korupcije i tražio sam njihovo mišljenje, što će mi, verovatno, i dostaviti ovih dana. Ne znam da li je to možda reakcija na činjenicu da sam pre nekoliko dana u Skupštini polagao zakletvu na mađarskom jeziku, koji je inače u službenoj upotrebi u gradu Zrenjaninu – kazao je Tibor Vaš.

(BILSV, 06.12.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook