Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

Novi Sad, 10. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođani, koja se nalazi pod broj 13 na glasačkom listiću za pokrajinske izbore, posetiće u ponedeljak Kovačicu i Zrenjanin.

LSV

Portparol Vojvođana Aleksandar Marton istako je da su prethodni susreti sa građanima Vojvodine pokazali da je program „Na ravne časti“ politička platforma koja nudi kvalitetna rešenja.

- Drago nam je što su građani svesni koliko je potrebno boriti se za bolji položaj Vojvodine u okviru Srbije. Naš izborni program „Na ravne časti“ je temelj te borbe. Naravno, potrebno je da građani masovno izađu na izbore 17. decembra, glasaju za Vojvođane i svojim glasom pomognu formiranje jakog bloka za Vojvodinu - istakao je Marton.

Vojvođani će u ponedeljak, 11. decembra, u 17 časova posetiti Kovačicu (prostorije Vojvođani LSV, Čaplovičova 13), a dva sata kasnije (u 19 časova) Zrenjanin (prostorije Vojvođani LSV, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 6).

Okupljenima će se obratiti predsednik Vojvođana Bojan Kostreš i drugi kandidati sa izborne liste.



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook