Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u ponedeljak u Kovačici i Zrenjaninu prezentuju program Na ravne časti

Novi Sad, 10. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođani, koja se nalazi pod broj 13 na glasačkom listiću za pokrajinske izbore, posetiće u ponedeljak Kovačicu i Zrenjanin.

LSV

Portparol Vojvođana Aleksandar Marton istako je da su prethodni susreti sa građanima Vojvodine pokazali da je program „Na ravne časti“ politička platforma koja nudi kvalitetna rešenja.

- Drago nam je što su građani svesni koliko je potrebno boriti se za bolji položaj Vojvodine u okviru Srbije. Naš izborni program „Na ravne časti“ je temelj te borbe. Naravno, potrebno je da građani masovno izađu na izbore 17. decembra, glasaju za Vojvođane i svojim glasom pomognu formiranje jakog bloka za Vojvodinu - istakao je Marton.

Vojvođani će u ponedeljak, 11. decembra, u 17 časova posetiti Kovačicu (prostorije Vojvođani LSV, Čaplovičova 13), a dva sata kasnije (u 19 časova) Zrenjanin (prostorije Vojvođani LSV, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 6).

Okupljenima će se obratiti predsednik Vojvođana Bojan Kostreš i drugi kandidati sa izborne liste.



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook