Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Grujić: Očuvati gradske medije u višenacionalnim sredinama

SUBOTICA – Pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Vojvodine Slaviša Grujić izjavio je danas da medije koje su osnovale lokalne samouprave u višenacionalnim sredinama treba očuvati jer je to važno za dobre međunacionalne odnose.
Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Stojšić: LSV neće odustati od zakona o lustraciji

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine neće odustati od nastojanja da se donese novi Zakon o lustraciji, izjavio je danas poslanik LSV u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić.
Događaji | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina adut u evropskim integracijama Srbije

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević istakla je danas da se nada da će AP Vojvodina u budućnosti u Dunavskoj strategiji biti još aktivnija, da će projekti iz Pokrajine biti raznovrsniji, ozbiljniji i da će se u nekoj narednoj sesiji o Dunavskoj strategiji pričati o nekim velikim rezultatima AP Vojvodine u okviru nje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook