Kostreš: Nema razloga za vanredne izbore u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 04. 10. 2013. | Komentara: 0

Kostreš: Nema razloga za vanredne izbore u Vojvodini

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da napusti koaliciju sa Demokratskom strankom u Vojvodini, istakao je za list Danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV

–Ne vidimo nijedan razuman i konkretan razlog zbog kojeg bismo bili za raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora u ovom trenutku – rekao je Kostreš. On navodi da bi Liga bila za raspisivanje vanrednih izbora samo ukoliko se dokaže da je vrh vojvođanske vlasti u nekakvim kriminalnim radnjama.
– Ako ima kriminala u vojvođanskoj administraciji, kao što tvrdi SNS, apelujem da se te informacije ne čuvaju, da se smesta podnesu nadležnim organima i da dobiju sudski epilog. Ako se to ne dogodi, kao što se i ne događa, onda oni koji to tvrde lažu ili prikrivaju informacije od javnog značaja – kategoričan je Kostreš koji ocenjuje i da su poruke iz SNS o tome da je vlast u Vojvodini nelegitimna - smešne.
– Opštine u kojima su naprednjaci pobedili na izborima su one u kojima oni tradicionalno pobeđuju, tako da to ne govori ništa o opštem raspoloženju građana Vojvodine. Zašto mi ne tražimo smenu republičkih vlasti kada zajedno sa DS pobedimo u nekim opštinama – zaključuje Bojan Kostreš.

(BILSV, 04. 10. 2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook