Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

BEOGRAD – Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država, kao npr. Hitler koji je svaku agresiju prvo pravdao ugroženošću naroda ili napadom druge države, pa je tako optužio Poljsku da ih je prva napala“.

LSV

– Isto radi i Putin koji svoje građane laže o ugroženosti Rusa u Ukrajini da bi opravdao pokušaj uništenja Ukrajine. Isto to radi i Vučić izmišljajući neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice, optužujući nas iz opozicije za izdaju, a sve cilju ostanka na vlasti. Jednostavno, na taj način manipuliše građanima i sakriva korupciju, kriminal, pokušaj kopanja litijuma…. a sve uz pomoć kontrole medija i svakodnevnim „obraćanjima“ – zaključuje Olenik u izjavi za Danas.

(SzILSV – VOJVOĐANI, 13.07.2024)




Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook