Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 12. 2016. | Komentara: 0

Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ponovio je za dnevni list „Danas“ da LSV niko nije zvao na razgovore oko stvaranja tzv. opozicionog bloka.  List, naime, piše da predstavnici DS, LDP, LSV i SDA razgovaraju o zajedničkom nastupu na predstojećim predsednički izborima i mogućim parlamentarnim.

LSV

Upitan da li bi za LSV takva opcija bila prihvatljiva Kostreš je odgovorio da to zavisi od stava prema vojvođanskom pitanju i lustraciji.

-I DS i LDP, ali i SDS u prošlosti su bili partneri LSV pa mi ovakva saradnja, ukoliko se dogovorimo oko važnih tema za LSV, nije nezamisliva – rekao je Kostreš

Na pitanje oko eventualnog ulaska u vlast sa SNS, on kaže da ne vidi LSV u vlasti u ovom momentu ni na republičkom ni na pokrajinskom nivou. 
(BILSV, 10.12.2016)



Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook