Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 12. 2016. | Komentara: 0

Za LSV važan stav prema Vojvodini i lustraciji

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ponovio je za dnevni list „Danas“ da LSV niko nije zvao na razgovore oko stvaranja tzv. opozicionog bloka.  List, naime, piše da predstavnici DS, LDP, LSV i SDA razgovaraju o zajedničkom nastupu na predstojećim predsednički izborima i mogućim parlamentarnim.

LSV

Upitan da li bi za LSV takva opcija bila prihvatljiva Kostreš je odgovorio da to zavisi od stava prema vojvođanskom pitanju i lustraciji.

-I DS i LDP, ali i SDS u prošlosti su bili partneri LSV pa mi ovakva saradnja, ukoliko se dogovorimo oko važnih tema za LSV, nije nezamisliva – rekao je Kostreš

Na pitanje oko eventualnog ulaska u vlast sa SNS, on kaže da ne vidi LSV u vlasti u ovom momentu ni na republičkom ni na pokrajinskom nivou. 
(BILSV, 10.12.2016)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook