Žene treba da predstavljaju žene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 03. 2012. | Komentara: 0

Žene treba da predstavljaju žene

BEOGRAD – U aktuelnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije nalazi se 55 žena dok će ih, u skladu sa zakonom, već u sledećem mandatu biti trećina od 250, a narodna poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov je, u izjavi za TV Prva, istakla da nije stvar samo u broju žena u parlamentu.

Aleksandra Jerkov

– Stvar je u njihovom stanju svesti. Stvar je koliko su one spremne zaista da predstavljaju žene, a koliko, nažalost i dalje predstavljaju pre svega svoje stranke, pa tek onda žene – rekla je Jerkova. Kada je reč o položaju žena u Srbiji uopšte, Aleksandra Jerkov je juče ukazala i na to da bi žene pre svega trebalo da vode računa o sebi.
– Kod nas je neko nepisano pravilo da žena tek kada zbrine sve ostale oko sebe, tek onda počne da vodi računa o sebi, u svakom smislu. Profesionalno, emotivno, fizički žene pre svega treba da vode računa o sebi – zaključila je Jerkova.

(BILSV, 10. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook