Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Zrenjanin, 30. maj 2024 - Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

LSV

Ta kuća je simbol uništavanja našeg grada u proteklih 12 godina. Nisu brinuli o gradu i ljudima, nego samo o sopstvenim interesima. Rezultat toga je grad bez vode, bez razvijene infrastrukture, siromašan grad, grad u kojem zatvaraju srednje škole - grad koji nestaje.  

Dok oni uništavaju, mi uređujemo.

Pokrenućemo izgradnju regionalnog vodovoda da bi Zrenjanin i 22 naseljena mesta imali zdravu pijaću vodu. Ponovo će sela imati adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Gradski javni prevoz će funkcionisati. Izgradićemo sistem u kojem mladi imaju podršku za zaposlenje i za rešavanje stambenog pitanja. Zrenjanin će ponovo biti grad u kom se građani dobro osećaju.

Poslednjeg dana kampanje, poručujemo građankama i građanima Zrenjanina da zajedno možemo da pobedimo na nedeljnim izborima i popravimo Zrenjanin! U to veruju i epidemiolog dr Zoran Radovanović, advokat Božo Prelević, dr Ljiljana Tomović, narodna poslanica iz Orlovata Ksenija Marković, poslanici Miki Aleksić, Srđan Milivojević i Radomir Lazović, i mnogi drugi koji su nam dali podršku u ovoj kampanji. Budućnost našeg grada je u našim rukama i zato izađi i glasaj za broj 5, za Koaliciju Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin!

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Informativna služba Koalicije
Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook