Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 12. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

ZRENJANIN – Gradski funkcioneri ni juče se nisu oglasili povodom toga što je prošle nedelje poništen tender za vodu, piše Blic, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Vladimir Milošev podseća za taj list da je zrenjaninska vlast okupljena oko SNS prvo raskinula ugovor o izgradnji fabrike vode sa nemačkom Firmom "Vasertehnik", zbog čega je pokrenut i postupak međunarodne arbitraže u Vašingtonu, da bi zatim pompezno najavila rešenje problema vodosnabdevanja, već u 2015. godini, a da se sada danima krije od građana.

LSV

– Za skandalozno oboren tender najodgovorniji su kadrovi bivših radikala okupljeni oko zamenika gradonačelnika Saše Santovca – tvrdi on. Dodaje da Liga traži ostavke Gorana Tajdića, direktora JKP "Vodovod i kanalizacija", zamenika gradonačelnika Saše Santovca i kompletne zrenjaninske vlasti, jer nije ispunila nijedno obećanje iz kampanje.
– Dosta smo plaćali tuđe greške, više nemamo odakle. Procenjuje se da se na kupovinu flaširane vode u Zrenjaninu dnevno potroši 20.000 evra. Mnogi to sebi ne mogu da priušte i piju česmovaću, bez obzira na rizike po zdravlje – ističe Milošev.

(BILSV, 16. 12. 2014)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook