Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

Novi Sad, 28. septembar 2019 - Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad okrečili su juče grafit na zgradi vrtića „Različak“ u Ulici Narodnog fronta broj 45.

Ovoga puta grafitom je poruka mržnje bila upućena ka građanima islamske veroispovesti i veličanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gnusnije, na mestu gde se igraju, uče i vaspitavaju naši najmlađi sugrađani.

LSV

Aktivisti LSV Novi Sad, među kojima su bili i potpredsednik Gradskog odbora i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad, Robert Vizi i Mirko Grujičić, pokazali su današnjim primerom da Liga nije i neće dopustiti širenje mržnje i netrpeljivosti.

Kao što smo to činili i mračnih devedesetih i svih godina do danas, i dalje ćemo biti tu da čuvamo svoje komšije i međunacionalni sklad, na koji su građani i građanke Vojvodine ponosni.

Još jednom, pozivamo nadležne organe da preduzmu sve što je u njihovoj moći da pisci ovakvih poruka i svi oni koji ih u tome podržavaju, budu identifikovani i sankcionisani.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad  



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook