Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

Novi Sad, 28. septembar 2019 - Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad okrečili su juče grafit na zgradi vrtića „Različak“ u Ulici Narodnog fronta broj 45.

Ovoga puta grafitom je poruka mržnje bila upućena ka građanima islamske veroispovesti i veličanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gnusnije, na mestu gde se igraju, uče i vaspitavaju naši najmlađi sugrađani.

LSV

Aktivisti LSV Novi Sad, među kojima su bili i potpredsednik Gradskog odbora i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad, Robert Vizi i Mirko Grujičić, pokazali su današnjim primerom da Liga nije i neće dopustiti širenje mržnje i netrpeljivosti.

Kao što smo to činili i mračnih devedesetih i svih godina do danas, i dalje ćemo biti tu da čuvamo svoje komšije i međunacionalni sklad, na koji su građani i građanke Vojvodine ponosni.

Još jednom, pozivamo nadležne organe da preduzmu sve što je u njihovoj moći da pisci ovakvih poruka i svi oni koji ih u tome podržavaju, budu identifikovani i sankcionisani.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad  



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook