Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 03. 2013. | Komentara: 0

Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

LSVNOVI SAD - Izbori za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održani u subotu, a jedini kandididat za to mesto je Aleksandar Kravić. Članovi Lige će tog dana u amfiteatru Spensa birati i tri potpredsednika GrO Novi Sad, a kandidati su Dejan Bibić, Damir Kondić, Nebojša Mudrinski i Kristina Meneši.

Kravić kaže za Dnevnik da se kadnidovao jer želi da kao osnivač LSV pomogne partiji u ovom turbulentom vremenu političkih previranja.
- Okupio sam dobar tim ljudi sa kojima imam zajedničke ideje. Najbitnije je da budemo prisutni i aktivni i pokažemo našim članovima da smo dovoljno jaki i da ćemo se boriti, a naše glasače da ohrabrimo. Ostvarili smo sjajan rezultat na izborima, ali suluda kombinatorika nakon toga nas je izbacila iz vlasti i to može da deluje deprimirajuće - izjavio je Kravić.
- Mesni odbori upravo biraju svoje predstavnike i mislim da ćemo tu imati do 30 odsto novih ljudi. Politička scena u Srbiji jako se razlikuje od one od pre godinu dana, a u Novom Sadu sem Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije i Socijalističke partije Srbije, koje su organizovane političke partije, na vlast su došle organizacije koje nemaju veze sa politikom - smatra Kravić.
Za novu vladajući koaliciju tvrdi na nema sistem i da je na ivici kolapsa, a neorganizovanost se vidi u svakom segmentu rada.
- Oni se kriju iza velike kampanje koju Aleksandar Vučić vodi u Srbiji i koriste tu prednost. Neki iz vladajuće koalicije svesni su da su na vlasti sad i ko zna kad pa tako i rade za sopstveni interes, a ne interes građana, pa mislim da ne slušaju puno ni gradonačelnika koji pokušava da okupi čitavu tu koaliciju - zaključio je on.

(BILSV, 13.03.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook