Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 03. 2013. | Komentara: 0

Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

LSVNOVI SAD - Izbori za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održani u subotu, a jedini kandididat za to mesto je Aleksandar Kravić. Članovi Lige će tog dana u amfiteatru Spensa birati i tri potpredsednika GrO Novi Sad, a kandidati su Dejan Bibić, Damir Kondić, Nebojša Mudrinski i Kristina Meneši.

Kravić kaže za Dnevnik da se kadnidovao jer želi da kao osnivač LSV pomogne partiji u ovom turbulentom vremenu političkih previranja.
- Okupio sam dobar tim ljudi sa kojima imam zajedničke ideje. Najbitnije je da budemo prisutni i aktivni i pokažemo našim članovima da smo dovoljno jaki i da ćemo se boriti, a naše glasače da ohrabrimo. Ostvarili smo sjajan rezultat na izborima, ali suluda kombinatorika nakon toga nas je izbacila iz vlasti i to može da deluje deprimirajuće - izjavio je Kravić.
- Mesni odbori upravo biraju svoje predstavnike i mislim da ćemo tu imati do 30 odsto novih ljudi. Politička scena u Srbiji jako se razlikuje od one od pre godinu dana, a u Novom Sadu sem Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije i Socijalističke partije Srbije, koje su organizovane političke partije, na vlast su došle organizacije koje nemaju veze sa politikom - smatra Kravić.
Za novu vladajući koaliciju tvrdi na nema sistem i da je na ivici kolapsa, a neorganizovanost se vidi u svakom segmentu rada.
- Oni se kriju iza velike kampanje koju Aleksandar Vučić vodi u Srbiji i koriste tu prednost. Neki iz vladajuće koalicije svesni su da su na vlasti sad i ko zna kad pa tako i rade za sopstveni interes, a ne interes građana, pa mislim da ne slušaju puno ni gradonačelnika koji pokušava da okupi čitavu tu koaliciju - zaključio je on.

(BILSV, 13.03.2013)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook