Krkobabić ne zna probleme sela i poljoprivrednika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 25. 03. 2018. | Komentara: 0

Krkobabić ne zna probleme sela i poljoprivrednika

Novi Sad, 25. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je idejom organizatora Sajma zemljoradničkih zadruga da se ova manifestacija ne održi u nekom od vojvođanskih sela.

LSV

Još više smo iznenađeni velikim optimizmom o oporavku sela koji širi ministar za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.

Ministar Krkobabić je na otvaranju ove manifestacije uputio snažne reči hvale projektima za razvoj sela koje vodi ministarstvo na čijem je čelu on.

Umesto fotografisanja u sportskoj dvorani, ministar Krkobabić mogao je posetiti neko od polupraznih sela u Vojvodini i da postavi pitanje meštanima šta misle o ukidanju ambulanti, apoteka, škola ili vrtića.

U toku posete nekom od sela mogao je lično da se uveri u stanje putne mreže i atarskih puteva, te da proveri nivo opremljenosti protivgradnih stanica, koje su veoma važan segment u životima poljoprivrednika.

Nažalost, marketing i priča o „procvatu“ zadrugarstva uvek su bolje od realnog sagledavanja problema.

Liga socijaldemokrata Vojvodine, na kraju, pita ministra Krkobabića da li je i on glasao za nedavnu odluku Vlade Srbije da se gradu Beogradu iz sredstava tekuće budžetske rezerve isplati devedeset miliona dinara. Nije li bilo logičnije ta sredstva uputiti u neko od sela koje umire?


Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Jan Gages




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook