Krkobabić ne zna probleme sela i poljoprivrednika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 25. 03. 2018. | Komentara: 0

Krkobabić ne zna probleme sela i poljoprivrednika

Novi Sad, 25. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je idejom organizatora Sajma zemljoradničkih zadruga da se ova manifestacija ne održi u nekom od vojvođanskih sela.

LSV

Još više smo iznenađeni velikim optimizmom o oporavku sela koji širi ministar za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.

Ministar Krkobabić je na otvaranju ove manifestacije uputio snažne reči hvale projektima za razvoj sela koje vodi ministarstvo na čijem je čelu on.

Umesto fotografisanja u sportskoj dvorani, ministar Krkobabić mogao je posetiti neko od polupraznih sela u Vojvodini i da postavi pitanje meštanima šta misle o ukidanju ambulanti, apoteka, škola ili vrtića.

U toku posete nekom od sela mogao je lično da se uveri u stanje putne mreže i atarskih puteva, te da proveri nivo opremljenosti protivgradnih stanica, koje su veoma važan segment u životima poljoprivrednika.

Nažalost, marketing i priča o „procvatu“ zadrugarstva uvek su bolje od realnog sagledavanja problema.

Liga socijaldemokrata Vojvodine, na kraju, pita ministra Krkobabića da li je i on glasao za nedavnu odluku Vlade Srbije da se gradu Beogradu iz sredstava tekuće budžetske rezerve isplati devedeset miliona dinara. Nije li bilo logičnije ta sredstva uputiti u neko od sela koje umire?


Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Jan Gages




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook